Guide: Hotell i Dubai – från budget till lyx

Har du bokat en resa till Dubai och letar efter boende? Att hitta hotell i Dubai kan vara svårt. Utbudet är stort och prislappen är ofta hög. För att underlätta din sökprocess har vi samlat de bästa hotellen –  både för den som har en tight budget eller den som snarare vill lyxa till det. 

Att hitta prisvärda och bra hotell i Dubai kan utan tvekan vara en utmaning. Dubai är inte direkt känt för att vara en billig stad att besöka. Att därför hitta ett billigt hotell i Dubai under 1000-lappen är nästan omöjligt. Om du däremot har en större plånbok och inte är lika påverkad av den svaga svenska valutakursen är det desto enklare att hitta något riktigt bra. Oavsett vad du letar efter har vi listat de bästa hotellen i Dubai här nedan. 

hotell-dubai-lyx

Hampton by Hilton Dubai Al Seef  – hippt, modernt och billigt 

Pris per natt: från 800 kr

Passar för: Hipstern som vill bo på ett prisvärt och centralt beläget hotell i Dubai

Om du söker efter ett centralt beläget, hippt och prisvärt hotell i Dubai är Hampton by Hilton Dubai Al Seef det ultimata alternativet. Som gäst får du ta del av ett modernt, fräscht och lekfullt hotell. Du får dessutom även tillgång till cykel, rullskridskor och en pool uppe på takhöjden. Personalen är trevlig och priset är ett av de lägsta i Dubai. Inredningen är dessutom perfekt för tillfredställa de flesta behoven. Om du letar efter ett prisvärt hotell i Dubai ska du därför boka detta direkt! 

Boka Hampton by Hilton Dubai Al Seef 

Conrad Dubai – lyx till en bra prislapp 

Pris per natt: från 1500 kr

Passar för: Turisten som vill bo på ett lyxigt hotell i Dubai till ett riktigt bra pris

Resenären som söker efter ett prisvärt men samtidigt lyxigt och femstjärnigt hotell bör boka Conrad Dubai. Hotellet har allt som du behöver för att få en trevlig vistelse i Dubai. Det ligger mitt i Dubais finans- och shoppingkvarter. Hotellet är dessutom lyxigt inrett och har ett gym med en panoramautsikt över Persiska viken. Det ger dig dessutom tillgång till pool och faciliteter såsom espressomaskin inne på rummet. Om du därför vill uppleva Dubai till ett bra pris men samtidigt unna dig lyx ska du boka dig in på Conrad Dubai. 

Boka Conrad Dubai här 

Burj Al Arab – det enda sjustjärniga hotellet i Dubai

Pris per natt: från 15 000 kr 

Passar för: Resenären som vill uppleva ett av de lyxigaste hotellen i världen och känna sig som en kändis 

Känt som kanske det lyxigaste hotellet i världen är Dubais enda sjustjärniga hotell det självklara valet för dig som vill lyxa till det på semestern. Burj Al Arab ger dig som besökare chansen att uppleva ett av de högsta hotellen i världen och som dessutom är belägen på en artificiell ö.  Dubai hotellets terrass sträcker sig mer än 300 meter ut i havet och där kan du njuta av två olika pooler. Interiören skriker överflöd – och vi garanterar att du kommer att känna dig som en kändis om du bestämmer dig för att tillbringa din vistelse i Dubai på Burj Al Arab. 

Boka Burj Al Arab här 

lyxhotell-dubai


Comments are closed.